YKS'de İlk 500'e Girerek Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimize Ödülleri Takdim Edildi.

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 500’e girerek üniversitemize yerleşen öğrencilerimizin ödülleri, İÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle verildi.

Ödül töreninde konuşan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK, “Bu program aslında bizde geleneksel hale geldi. Her yıl büyük bir zevkle ve gururla icra ediyoruz. Üniversitemizin programlarını tercih eden siz değerli öğrencilerimizin sayısı ve seviyesi her yıl daha da yükselmekte.” dedi.

“İstanbul Üniversitesi’ne Girdiğiniz Zaman Geniş Bir Ailenin Üyesi Oluyorsunuz”

Konuşmalarına devam eden Prof. Dr. Mahmut AK, “İstanbul Üniversitesi’ne girdiğiniz zaman geniş bir ailenin üyesi oluyorsunuz. Kendim de 37 yıldır bu ailenin bir ferdi olarak, bu güzel ortamı yaşıyor, teneffüs ediyor ve gurur duyuyorum. Mezun olduğunuzda da farklı branşlarda olsa da yanı başınızda muhakkak ki bir İstanbul Üniversiteli değer bulacaksınız.”

Tören, Prof. Dr. Mahmut AK’ın öğrencilere ödüllerini takdim etmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.