Beyazıt ve Sevda Sabancı Kreş ve Gündüz Bakımevleri'mizde Karne Heyecanı.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılının 1. Dönemi bugün alınan karnelerle tamamlandı.

Beyazıt ve Sevda Sabancı Kreş ve Gündüz Bakımevleri'mizde eğitim gören öğrencilerimiz, karne sevincini Eğitim Koordinatörü Nedim Taktak'ın elinden aldığı karnelerle yaşadı.

Sevda Sabancı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde başlayan tören, 6 yaş grup öğrencilerin şiir okumasıyla devam etti.

Tören, şiir okumasının ardından Nedim Taktak'ın konuşmaları ile devam etti. Nedim Taktak konuşmalarında, "Karnelerini alan tüm öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyor, onları geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimize saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Karne gününüz kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Tören, öğrencilere karnelerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.