İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Yöresel Lezzetler Festivali, bu dönem Karadeniz Günleri temasıyla gerçekleştirildi.
İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Yöresel Lezzetler Festivali, bu dönem Karadeniz Günleri temasıyla gerçekleştirildi.
Etkinliğin ilk günü olan 22 Ekim Çarşamba günü, Beyazıt Ana Kampüs Yemekhanesi önünde hamsi ekmek servisi yapıldı. Festivalin ikinci programı ise 24 Ekim Cuma günü Çapa Yemekhanesi önünde devam etti.
Öğrenciler ve personel, Karadeniz mutfağının özgün lezzeti olan hamsi ekmek ile keyifli bir öğle arası geçirdi. Etkinlik, üniversite mensuplarına farklı yörelerin kültürünü ve damak tatlarını tanıtmayı amaçlayan Yöresel Lezzetler Festivali kapsamında büyük ilgi gördü.
Yöresel Lezzetler Festivali’nin sonraki etkinlikleri ve detaylı bilgiler için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            


