İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak her ay düzenlediğimiz Yöresel Lezzetler Festivali kapsamında, bu ay konseptin dışına çıkarak 20–23 Mayıs 2025 tarihleri arasında Sokak Lezzetleri Haftası temasıyla üniversite mensuplarımıza farklı bir deneyim sunmayı amaçladık.
İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak her ay düzenlediğimiz Yöresel Lezzetler Festivali kapsamında, bu ay konseptin dışına çıkarak 20–23 Mayıs 2025 tarihleri arasında Sokak Lezzetleri Haftası temasıyla üniversite mensuplarımıza farklı bir deneyim sunmayı amaçladık.
Dört gün süren program boyunca her gün farklı bir sokak lezzeti öğle saatlerinde sunularak dinamik ve keyifli bir atmosfer oluşturuldu.
Etkinlik takviminde:
- 20 Mayıs Pazartesi günü Beyazıt Yerleşkesi’nde mangalda tavuk kanat servisi yapıldı. 
- 21 Mayıs Salı günü hamburger menü, tüm yemekhanelerde sunuldu. 
- 22 Mayıs Çarşamba günü Beyazıt’ta köfte ekmek servisi gerçekleştirildi. 
- 23 Mayıs Perşembe günü ise Beyazıt Çelik Yemekhane önünde yerinde et döner kesimiyle program sona erdi. 

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            


