Öğrenci Kulüpleri Güncelleme ve Faaliyet Raporları Hakkında

Öğrenci Kulüpleri Güncelleme ve Faaliyet Raporları

Öğrenci kulüpleri, 2020 - 2021 öğretim yılında görev yapacak kulüp yönetim kurulu ve kulüp üyelerine ait Yıllık Kulüp Yönetim Denetleme Kurulu Üye FormuKulüp Üyelik Formu ve Kulüp Üye Listesi Formu içeren "Güncelleme Raporu", bir dosya halinde (kulüp eski ve yeni üyelerinin yakın tarihli disiplin suçu yoktur yazısı içeren öğrenci belgeleri dahil) 4 Aralık 2020 tarihine kadar Öğrenci Kültür Merkezine ulaştırmaları gerekmektedir.

Kulüp danışman hocalarının bu öğretim döneminde de devam edip etmeyeceğinin bildirilmesi; değiştiyse yeni danışmanın bilgilerinin ve atanma yazısının ÖKM'ye gönderilmesi gerekmektedir.

Pandemi koşulları göz önünde bulundurularak faaliyet göstermeyen kulüpler uyarı almayacaktır.

Kulüpler, varsa eğer, 2019 - 2020 yılı faaliyetlerini içeren faaliyet dosyasını ve faaliyet görsellerini word dosyası olarak okm@istanbul.edu.tr adresine mail atabilirler.

Not: Doldurulacak formlar https://sks.istanbul.edu.tr/tr/content/ogrenci-kultur-merkezi/formlar adresinde bulunmaktadır.