Üniversitemizin Beyazıt, Avcılar, Cerrahpaşa, İstanbul Tıp Fakültesi Kampüslerinde öğrenci, akademik ve idari personele hizmet alımı yapılarak dört kap öğle yemeği, öğrencilerimize ise sabah kahvaltısı ve akşam yemeği verilmektedir (Orman Fakültesi Kampüsünde akşam yemeği, Hemşirelik Fakültesi, Konservatuar, Sağlık Bilimleri Fakültesinde kahvaltı ve akşam yemeği verilmemektedir). Hafta sonları Avcılar ve Üniversitemiz Yurtlarında Kahvaltı ve Akşam Yemeği, Çocuk yuvalarında sabah kahvaltısı, öğle yemeği verilmektedir. Ayrıca İstanbul Üniversitesine gelen Yabancı, Misafir, Çocuk Üniversitesi Öğrencilerine de ücret karşılığı tutanakla yemek verilmektedir.

Öğrenci ve Personelimizin beslenme ihtiyaçları; Beyazıt Kampüsü, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kampüsü, İstanbul Tıp Fakültesi Kampüsü, Avcılar Kampüsü ve Orman Fakültesi Kampüsü yemekhanelerinde bulunan mutfaklarda hazırlanan yemekler aşağıda belirtilen salonlarda öğrenci ve personelimize sunulmaktadır.

05/05/2016