Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Boş Kontenjan Başvuruları

2015-2016 eğitim-öğretim süresince kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda kontenjan durumu müsait olan birimlerde çalışma talebinde bulunmak üzere http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden yayın yapan İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemi (AKSİS) içerisindeki Başvuru Modülünden mevcut kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak başvuru gerçekleştirebilirler. KZÖ Başvuru Formu’nun doldurulması tek başına başvurunun tamamlaması için yeterli olmayıp, formu dolduran öğrencilerimizin ana ekrana dönerek “Başvur” butonuna da tıklamaları gerekmektedir. Daha önceden form doldurmuş olan öğrenciler formlarını kontrol ettikten ve kaydettikten sonra “Başvur” butonuna basabilirler.

Başvurular 26.11.2015-30.11.2015 arasında son günün mesai bitimine kadar açık olacak olup, bu tarihten sonra başvuru imkânı sağlanamayacaktır.

Birimlerin Çalışma Şartları için tıklayınız.

Başvuru Yapılabilecek Birimler

Rehberlik Dan. Sos. Des.Birimi

Edebiyat Fakültesi

AUZEF

Orman Fakültesi

Fen Fakültesi

Merkez Kütüphane

İstanbul Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Deniz Bilimleri İşletmeciliği Enstitüsü

Teknik Bilimler MYO

Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Bilimsel Araştırma ve Projeler Ofisi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hem.Hiz.Müd.

İstanbul Tıp Fakültesi Hem.Hiz.Müd.

26/11/2015