Borusan Kocabıyık Vakfı başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan Üniversitemiz Mühendislik, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencilerine 2014-2015 öğrenim dönemi için 9 ay süreyle karşılıksız olarak burs vermeyi amaçlamaktadır. Burs kriterlerini sağlayan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen ‘’Burs Başvuru Formu’’nu doldurarak 08.09.2014 ile 26.09.2014 tarihleri arasında Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi Merkez Ofis’e başvurmaları gerekmektedir.

Burs verilecek öğrencilerde aşağıdaki vasıflar aranır:

1. Burstan yararlanabilmek için yurt içindeki eğitim kurumlarında tam zamanlı öğrenci statüsünde kayıtlı olmak gerekir.
  2. Burslar Türkiye’de öğrenim gören T.C. uyruklu öğrencilere sağlanır.
  3. Üniversiteye bursundan yararlanmak için, öğrencinin başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç sahibi olması gerekir.
  4. Başarılı bir öğrenci olmak; 100 üzerinden en az 70, 4.00 üzerinden en az 2.75 ortalamaya sahip olmak demektir.
  5. Başka kaynaklardan aylık nakit yardımı şeklinde burs alanlara Vakıftan burs verilmez. (Kredi ve Yurtlar Kurumundan alınan öğrenim kredisi hariç).
  6. Burs için başvuruda bulunan öğrencinin kazandığı okula giriş puanını ve son ders yılında aldığı ders notlarını, kayıt yaptırdığına dair ilgili okuldan alacağı belgeleri ibraz etmesi gerekir.

Başvuru Formu 1içintıklayınız

Başvuru Formu 2 için tıklayınız

Başvuru Formu ile birlikte teslim edilecek belgeler için tıklayınız

05/09/2014