YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

SABANCI VAKFI BURSU

Sabancı Vakfı, üstün başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere öğrenimleri süresince karşılıksız eğitim desteği sağlamayı amaçlamaktadır. Bu amaçla Vakfın üniversitemiz öğrencilerine sağlayacağı karşılıksız, geri ödeme veya mecburi hizmet yükümlülüğü içermeyen bursun başvuru kriterleri aşağıdaki şekildedir.

Burs kriterlerini sağlayan öğrencilerimizin 05.09.2014 tarihinden itibaren ‘’Başvuru Formu’’ nu doldurarak, 17 Ekim 2014 tarihine kadar Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi Merkez Ofis’e  (Beyazıt) başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru Kriterleri:

Burs, ülke sınırları içerisinde tam zamanlı lisans öğrenimine kabul edilen T.C. uyruklu öğrenciler için geçerlidir.

2014 Yılı Lisans Yerleştirme Sınavı’nda, yerleştirme puan türü itibariyle, 0,12’li yerleştirme puanı dikkate alınarak aşağıda belirtilen an az yerleştirme puanı (ek puan hariç) alan ve yerleştiği yıl itibariyle bu şartı sağlamakta olup Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayarak 1.Öğrenim yılına kayıt yaptıran, maddi desteğe ihtiyacı olan öğrenciler Sabancı Vakfı Bursu için başvuru yapabilirler:

Puan Türü                      En Az Puan

MF-1,2,3,4 Puanı                       440